Grønne tiltag
Hos Hotel Postgaarden ønsker vi at gøre en række gode tiltag for at passe bedre på vores miljø og klima. Vi værner om hotellets historie og sætter pris på de gamle traditioner. Samtidig er det vigtigt for os at følge tidens udvikling. Særligt når det handler om at tage ansvar for madspild, affaldssortering og gode råvarer.
Vi vil derfor gerne fortælle dig mere om, hvad vi konkret gør for at være med til at gøre en forskel. Vi ved godt, at vi ikke alene som et hotel i Mariager kan redde verden. Men hvis vi alle bidrager med det, vi kan, er vi med til at gøre en betydelig forskel. Både for i dag, i morgen og i fremtiden.
Vores grønne tiltag for at passe bedre på vores miljø og klima:
-Vi sorterer følgende affald:
- Pap
- Hård plast og blød plast
- Aluminium
- Jern og andre metaller
- Miljøaffald
- Stegefedt og fritureolie (til biodiesel)
- Fast og organisk affald (til biogas og gødning)
- Pantemballage
- Glasemballage uden pant
- Restaffald
-I 2021 blev vi Refood-certificeret. Det blev vi, fordi vi gerne vil gøre en ekstra indsats for at mindske madspild og sikre mere genanvendelse. Vi tilbyder doggybags til vores gæster, så god mad ikke skal gå til spilde. Vi tilbyder a la carte-menu i stedet for buffet. Vi sorterer og har en genanvendelsesordning for madaffald. Derfor er vi stolte at, at vi har opnået Refood-mærket, og at vi kan være med til at støtte op om en mere bæredygtig fødevare- og servicesektor.
-Vi vil gerne sætte bifangst på menukortet og gøre op med, at vi kasserer god fisk. I første omgang vil vi præsentere vores gæster for fiskearten fjæsing. En fisk, der smager utrolig godt, hvis man ved, hvordan fisken skal tilberedes. Det har vi hos Postgaarden. Læs mere om vores fokus på bifangst her: ligeher.nu og fjordavisen.nu.
Du kan derfor blot nyde dit ophold, måltid eller oplevelse hos Hotel Postgaarden, så sørger vi for, at vi er i trit med den grønne udvikling inden for hotel- og restaurationsbranchen.