​Selskaber - Hovedretter

min. 20 kuverter​

Gammeldags oksesteg​

Serveres med hvide kartofler, skysauce, glaserede perleløg, surt og tyttebær.

Kr. 229,-​

Kalvesteg stegt som vildt​

Serveres med hvide kartofler, sukkerbrunede kartofler, skysauce, surt og waldorffsalat.

Kr. 229,-

Gammeldags flæskesteg​

Serveres med hvide kartofler, sukkerbrunede kartofler, skysauce, hjemmelavet rødkål.

Kr. 209,-

Fyldt kalkunbryst​

Serveres med hjemmelavet bådkartofler, flødetomatsauce og årstidens grøntsager.

Kr. 209,-

Helstegt oksefilet​ (*)

Serveres med pommes frites, sauce Bearnaise og årstidens grøntsager.

Kr. 249,-

Helstegt kalvemørbrad​ (**)

Serveres med små persillekartofler, rødvinssauce og årstidens grøntsager.

Kr. 259,-

Stegebuffet​ - Carvingbord (**)

2 slags kød, 2 slags kartofler, 2 slags saucer og 2 slags salater.

Fra kr. 259,-

​​(*) = i "Festarrangement" + kr.20,-/kuvert​

​(**) = i "Festarrangement" + kr. 30,-/kuvert​

Hotel Postgaarden i Mariager

CVR: 42114529

fb-art_2